Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] MEB’den 63 öğretmen anısına internet sitesi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Van depreminde yaşamını yitirdiği belirlenen 63 öğretmen anısına özel bir internet sitesi hazırladı.

İnternet sitesinin ana sayfası yerine özel bir görünüm hazırlayan MEB, enkaz altında can veren öğretmenlerin isimlerini tek tek sıraladı.

Atatürk’ün, “Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir” sözünün yer aldığı sitede, merhum öğretmenler için “Her zaman kalbimizdesiniz, acımız büyük. Ülkemiz fedakâr öğretmenlerimizle büyür” denilerek acılı ailelerine başsağlığı dilendi. MEB yetkilileri, “Fek adar öğretmenlerimizi unutturmayacağız. Öğretmenlerimizin anısını yaşatacağız. Ruhları şad olsun” açıklamasını yaptı.

İnternet sitesine www.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.

ukraynahaber.com.ua

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]