Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’nın Dışişleri Bakanı’ndan Van’a taziye mesajı

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi Dönem Başkanlığını yürüten Ukrayna’nın Dışişleri Bakanı Kostyantyn Gryshchenko, Van’da meydana gelen deprem sebebiyle ortak bir taziye mesajı yayınladılar.

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Ankara Ofisi’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “AKPM Başkanı Çavuşoğlu ve AK Bakanlar Komitesi Dönem Başkanı Ukrayna Dışişleri Bakanı Gryshchenko Van’da meydana gelen deprem sebebiyle ortak bir taziye mesajı yayınladılar.

Çavuşoğlu ve Gryshchenko mesajlarında ‘Türkiye’nin güney doğusunda meydana gelen ve son yılların en büyük depremlerinden biri olan deprem sebebiyle Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine ve halkına en derin taziyelerimizi sunarız. Bu zor zamanda, vefat edenlerin ve yaralananların aileleri ile dayanışma içinde olduğumuzu bildirir, kurtarma çalışmalarına katılan yardım ekiplerine başarılar dileriz.’ dediler.”

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]