Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev – Beşiktaş: 0-0 (İlk yarı)

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın, gruptaki 3. maçında Dinamo Kiev’e konuk olduğu karşılaşmada ilk yarı 0-0 berabere bitti.

UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu’ndaki Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Valeriy Lobanovskiy
Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Igor Radojcic (Sırbistan)
Dinamo Kiev: Shovkovkskiy, Betao, Vukojevic, Popov, Yarmolenko, Milevvskiy, Brown, Mikhalik, Garmash, Gusev, Shevchenko
Beşiktaş: Cenk, İsmail, Sivok, Egemen, Hilbert, Aurelio, Ersnt, Necip, Simao, Quresma, Edu

Dinamo Kiev önünde mutlak galibiyet hedefleyen siyah – beyazlılar, 1. dakikada Beşiktaşlı oyuncuların vuruşu ile başladı.

4. dakikada Quaresma kazandığı topla rakip yarı alana girdi. 3 kişiyi geçen Portekizlinin ortasında top Edu’da kaldı. Edu zor pozisyonda kaleye doğru çevirdi topu ancak top kalecide kaldı.

7. dakikada içinde Simao’nun frikikten ortasında Egemen Korkmaz ofsayta düştü.

10. dakikada Beşiktaş kalesinde çok büyük bir tehlike gördü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Shevchenko’nun vuruşu az farkla sol direğin yanından dışarıya çıktı.

22. dakikada Dinamo Kiev çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Savunmanın dalgınlığından faydalanan Milevskiy savunmanın arkasında Yarmolenko’yu topla buluşturdu. Yarmolenko’nun plasesi direkten auta çıktı.

25. dakikada Simao orta sahada topu kaptı. Simao’nun tek dokunuşunda Edu savunmanın arkasına sarktı. Edu biraz yavaş kalınca kalesini terk eden Shovkovskiy topa kayarak dokundu ve topu taca attı.

26. dakikada sol kanattan hareketlenen Gusev, ceza sahasında Milevskiy ile topu buluşturdu. Milevskiy’nin tehlikeli pozisyondaki vuruşu savunmaya çarptı ve Brown’un önünde kaldı. Ama Brown için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

27. Dakikada, Dinamo Kiev önemli pozisyonlar yakalıyor. Sol kanattan ceza sahasına giren Shevchenko ceza sahasına cevirdi. 6 pasta Milevskiy net bir pozisyonda şutunu attı, Sivok ayak koydu.

29. dakikada Dinamo Kiev inanılmaz pozisyonlar buluyor. Sol kanattan ceza sahasına giren Shevchenko ceza sahasına cevirdi. 6 pasta Milevskiy net bir pozisyonda şutunu attı, Sivok ayak koydu.

31. dakikada Kiev çok net bir pozisyondan daha yararlanamadı. Milevskiy’in kafa vuruşunda top auta çıktı.

32. dakikada Simao’yu çekerek durduran Gusev sarı kart gördü.

33. dakikada Edu’nun vuruşu Şokovski’de kaldı.
45. dakikada Edu sol kanada açmak istedi oyunu, top savunmada kaldı Sırp ise hakem ekstra süre oynatmaya gerek duymadı ilk yarıyı bitirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümlerinde iki takımın da çabası gol getirmeyince devre 0 – 0 berabere tamamlandı.

Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]