Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Çukurca’daki saldırılarda 24 güvenlik görevlisi şehit oldu, 18 yaralı var

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde teröristler, gece saatlerinde çok sayıda noktaya silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 24 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü belirtilirken, 18 kişinin de yaralı olduğu öğrenildi.

PKK’lı terörist grubu dün gece saat 01.00 sıralarında Çukurca’da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına aldı. Gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıkmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu ifade edilirken, 18 kişinin de yaralı olduğu aktarıldı. Bu arada, Hakkâri’de polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam teçhizatlı olmaları talimatı verilirken, Çukurca’daki çatışmaya destek için de hazır durumda beklemeleri istendi.

Hakkâri Valisi Muammer Türker, saldırının eş zamanlı gerçekleştirildiğini söyledi. Saldırının polis ve askeri güvenlik noktalarına aynı anda yapıldığını açıkladı.

Cihan

Ukrayna Haber, olarak terör olaylarında şehit düşen ve yaralanan vatan evladının haberlerini yayınlamak yüreğimizi dağladı. Ülkemiz üzerinde oynanan karanlık oyunlar birliğimizi beraberliğimiz bozmasın.  

Üzücü terör saldırısı sonucu ahirete yürüyenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Milletimizin başı sağolsun!

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]