Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Antalya’daki turist taşıyan otobüsün kazası Ukrayna gündeminde

Ukraynalı turistleri taşıyan bir otobüsün dün sabah saatlerinde Antalya’da kaza yapması sonucunda 18 Ukraynalı turistin yaralanması ve bir turistin hayatını kaybetmesi, ülke gündemine oturdu. Ukrayna Başbakanı’nın talimatı üzerine yaralılara yardım için Ukrayna makamları harekete geçti. Dışişleri Bakanlığı ise Ukrayna basınını bilgilendirdi.

Havalimanından alınan turistlerin otele transferlerinin gerçekleştirilirken Side’de meydana gelen kazada yaralılara ilk yardımın rehberlerin yaptığı bildirildi. Daha sonra Ukraynalı yaralılar; Serik Aspendos Hastanesi, Manavgat Sevgi Hastanesi ve Side Anadolu Hastanesi’ne sevk edildi.

Doktorlar iki yaralının durumunun ciddi olduğunu açıklarken turistlerin çoğu, ezik, çizik gibi hafif yaralarla kazayı atlattı. Bir turist ise olay yerinde hayatını kaybetti. Polis tarafından soruşturulan kazada ilk açıklamalara göre kaza bir kamyon sürücüsünün hatası nedeniyle meydana geldi.

Bütün turistlerin 15 bin dolar tutarında sigortalı olduğunu belirten Teztur yetkilileri ise mağdurlara gerekli tıbbi yardımın yapıldığını söyledi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]