Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] 142 Ukraynalı

Başbakan Mykola Azarov yıl boyunca devlet tarafından dünyanın önde gelen üniversitelerinde eğitim alacak 142 Ukraynalı öğrenciyle bir araya geldi.

Ukrayna eğitim bakanlığı tarafından özenle belirlenen 500 kişi arasında yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen 142 kişi, dünyanın önde gelen üniversitelerinde Ukrayna’yı temsil edecek.

Başbakan Mykola Azarov; “Biz bilim ve keşif hayatını ömrünü adamak için istekli 142 genci tespit ettik. Onların yeteneklerine de inanıyoruz. Bu öğrenciler dünyanın prestijli üniversitelerinde çok iyi bir eğitim alacak. Bu uygulamaya ilk defa bu yıl başlıyoruz.” dedi.

142 öğrenciye hitap eden Azarov,”Sizin için büyük umutlarımız var. Tabii ki ülkenize geri döndüğünüzde, size Ukrayna’da çalışmak için en iyi şartları vermek için her şeyi yapacağız.” diye konuştu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]