Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Gümrük kapılarına seçim sandıkları konuldu

Yurt dışında yaşayan vatandaşların oy kullanmaları için gümrük kapılarında hazırlıklar tamamlandı. 7 Haziran tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında yurt dışında yaşayan seçmenler 8 Mayıs gününden itibaren karayolu, havalimanı ve liman gümrük kapılarında oy kullanmaya başlayacak.

Ukrayna’dan Türkiye’ye karayolu ile giden vatandaşlar, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli, Pazarkule ve Kırklareli Dereköy sınır kapılarında 8 Mayıs gününden itibaren oylarını kullanbilcek.

Türkiye’nin Avrupa ülkelerine açılan ve dünyanın ikinci büyük sınır kapısı olan Kapıkule’de giriş-çıkış bölümlerinde oyların kullanılacağı yerler de belirlendi. Vatandaşların seçim sandıklarının bulunduğu alanı rahatça görebilmeleri için Kapıkule’nin giriş ve çıkışlarına büyük afişler de asıldı.

Vatandaşlar gümrük ve tescil işlemleri akabinde oylarını kullanabilecek.

www.ukraynahaber.com.ua

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]