Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı yelkenciler Körfez’in mavisiyle buluşacak

44. Balkan Açık Yelken Şampiyonası 5-10 Eylül tarihleri arasında Kocaeli de gerçekleşecek.

Bugün başlayacak olan şampiyona Türkiye Yelken Federasyonu’nun öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ve İzmit Yelken kulübünün ev sahipliğinde yapılacak.

44. Açık Balkan Şampiyonası’nda yarışlar optimist kızlar-erkekler, laser erkekler, laser radial kızlar, fin büyükler-gençler, 470 erkekler-kızlar-gençler ve surf erkekler-kızlar-gençler kategorisinde yapılacak.

Şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Kosova, Makedonya, Karadağ, Slovenya, Sırbistan, Moldova, Romanya, Azerbaycan, Gürcistan ve Ukrayna olmak üzere toplam 16 ülkenin katılması bekleniyor.

Yelken yarışlarına Balkan ülkeleri dışındaki ülkeler, optimist ve lazer sınıfında 2’er sporcuyla katılacak. Ülkemizden yarışlara katılacak 14 erkek, 6 kız toplam 20 sporcu 08-12 Ağustos tarihleri arasında yapılan seçme müsabakaları sonucunda belirlendi. Şampiyonaya ise toplam 170 sporcunun katılması bekleniyor.

Körfez’in mavisini rengârenk süsleyecek yelkenlerin hoş bir görüntü oluşturması hedefleniyor. Açılışı bugün saat 19.00’da Sekapark Palmiye Kafe önünde yapılacak olan yarışlar 6-7-8-9 Eylül tarihlerinde İzmit Yelken Kulübü ve Sekapark açıklarında 2 parkurda düzenlenecek. Saat 11.00’da başlayacak yarışların son gününde (9 Eylül Cuma) tarihinde ödül töreni yapılacak. Dereceye giren 45 sporcu madalyalarına kavuşacak.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]