Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Turizm oskarlarını Türk otelleri topladı

Turizm ve seyahat endüstrisinin ‘Oskarları’ olarak kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards)’nin Avrupa ayağı, Antalya Belek’te gerçekleştirildi. Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Hotel’de düzenlenen törende, dünyanın önde gelen seyahat şirketleri, acenteleri ve destinasyonlar ‘en iyi’ ünvanını kazanmak için yarıştı. Türk turizminin damga vurduğu gecede, dünyanın en prestijli turizm ödüllerini Türk otelleri topladı. Türkiye’den 10 otel Avrupa’nın en iyi oteli seçilirken 4 seyahat şirketi de ‘en iyi’ unvanını kazandı. Avrupa çapında 125 kategoride 500 otel, turizm şirketi, seyahat acentesi, destinasyon turizm oskarı için yarıştı. Bu yıl Antalya’nın ikinci kez ev sahipliği yaptığı ödül törenine Turizm otoriteleri, CEO’ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, önemli otellerin yöneticileri ve turizm sektörünün duayenleri katıldı.

Antalya otelleri arasında Cornelia Hotels Golf & Spa, Mardan Palace ve Adam & Eve Hotels birincilik ödüllerine layık görüldü. Geceye ev sahipliği yapan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Hotel ‘Avrupa’nın en lüks oteli’ ödülünü alırken Cornelia De Luxe Resort Hotel de, ‘Avrupa’nın lider golf oteli’ ödülünü kazandı. Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel’in Genel Müdürü Zafer Alkaya otel adına ödülü alırken, Avrupa’nın lider Golf Oteli ödülünü ise Cornelia De Luxe Resort Otel’in Genel Müdürü Hakan Duran aldı.

Turizm Oskarların’nda ‘en iyi destinasyon’,‘en iyi cruise destinasyonu’, ‘en iyi sahil destinasyon’, ‘en charter havayolu’, ‘en iyi turizm ofisi’ ödüllerini Türkiye alırken gecenin yıldızı 4 ödül birden alan Adam&Eve Hotel’i oldu. Yüzlerce otel arasından sıyrılan Adam&Eve Hotel, ‘Avrupa’nın en iyi dizayn oteli’, ‘Avrupa’nın en iyi çift oteli’, ‘Türkiye’nin lider oteli’ ve ‘Türkiye’nin en iyi dizayn oteli’ ödüllerine layık görüldü. En iyi havayolu ödülü, Alman Lufthansa’ya giderken geçen yıl olduğu gibi bu yılda Sky Airlines, Avrupa’nın en iyi charter havayolu şirketi seçildi. Ölüdeniz, Avrupa’nın en iyi sahil destinasyonu olurken İzmir Limanı da, en iyi cruise destinasyonu ödülüne layık görüldü. İstanbul, Avrupa’nın destinasyonu olurken, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Ofisi de, Avrupa’nın en iyi turizm ofisi ödülünü aldı. Kategorilerin birincileri 29 Kasım 2011 tarihinde Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak büyük finale katılmaya hak kazanacak.

TÜRKİYE DÜNYA ÇAPINDA BİR TURİZM MARKASI OLDUĞUNU KANITLADI
Dünya Seyahat Ödülleri Kurucu Başkanı Graham E. Cooke, törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, oteller ve seyahat organizasyonları alanında elde ettiği birçok birincilik ödülüyle, dünya çapında bir turizm markası olduğunu kanıtladığını söyledi. Antalya’nın ise Türkiye markasının pırlantası olduğunu ifade eden Cooke, “Köklü miras, güneşle bronzlaşan sahiller, son teknoloji ürünü tesisler ve olağanüstü değerlerden oluşan karma kategoride birincilik ödülünü Antalya’nın alması, bu harika kenti, dünyanın en muhteşem tatil destinasyonları ligine çıkardı.” dedi.

BAŞARININ MİMARI HİZMET KALİTESİNDE
Avrupa’nın En İyi Lüks Oteli ödülünü alan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Hotel’in Genel Müdürü Zafer Alkaya da, başarının mimarının hizmet kalitesi olduğunu söyledi. Ulusal ve uluslar arası pazarlarda etkili tanıtım çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Zafer Aklaya, “54 ayrı destinasyonda pazarlama faaliyetleri yürütüyor, fuarlara etkin katılım sağlıyoruz. Başta Birleşik Devletler Topluluğu (Rusya, Ukrayna, Kazakistan), Türki Cumhuriyetleri olmak üzere pazarlara özel pazarlama etkinlikleri yürütüyoruz.” diye konuştu.
Avrupa’nın lider golf oteli ödülüne layık görülen Cornelia De Luxe Resort Otel’in Genel Müdürü Hakan Duran ise müşteri memnuniyet programları sayesinde yüzde 45’e yakın daimi misafir oranına ulaştıklarını aktardı. Başarılarının devamı için gizli müşteri kontrolleri, anket analizi, müşteri ile günlük rastgele görüşmeler yaparak otokontrol faaliyetleri yürüttüklerini dile getiren Duran, şöyle konuştu: “Ayrıca, Avrupa ve Amerika kıtalarına yönelik pazarlama ve tanıtım faaliyetlerini Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan ofisimiz ve ekibimiz aracılığıyla yürütüyoruz. İngiltere, Almanya, Rusya, Hollanda, Belçika, İskandinav ve Amerika ülkeleri gibi dünyanın dört bir tarafında düzenlenen turizm fuarlarına her yıl katılıyoruz. Sadece golf ile ilgili Avrupa’nın 9 farklı ülkesinde ve her yıl en az 20 golf turnuvasını Cornelia sponsorluğunda düzenleyerek pazarlama faaliyetlerimizi etkin şekilde sürdürüyoruz.”

ADAM&EVE, 5 YILDA 25 ÖDÜL ALDI
Törende 4 turizm oskarı birden alan Kayı Grubu’na bağlı Adam&Eve Hotel, hizmete girdiği 2006 yılından beri uluslararası 25 ödüle layık görüldü. Kayı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, verdikleri hizmeti misafirlerin gözüyle değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. ‘Farklı ne yapabiliriz, misafirlerimizi nasıl daha mutlu ederiz.’ sorularını sürekli kendilerine sorduklarını ifade eden Görgülü, “Başarımızın sırrı bundan kaynaklanıyor. İlk günden bu yana birçok ilke imza atarak sektörde öncü olduk. Her bir misafirimize kendini özel hissettirmek ve otelimizde geçirdikleri anları unutulmaz kılmak en büyük arzumuz. Bunu gerçekleştirdiğimizi, misafirlerimizin memnuniyetini tescillendiğini görmek bizi çok mutlu etti.” değerlendirmesinde bulundu. Adam&Eve Hotels Genel Müdürü Alper Uçar da, “Çıtayı sürekli yükselterek kaliteyi hep bir adım yukarı taşımak hedefimiz.” dedi.

AVRUPA’NIN EN İYİ OTELLERİ
Avrupa’nın en iyi business oteli: Movenpick İstanbul
Avrupa’nın en iyi her şey dahil resort oteli: Concporde De Luxe Resort (Antalya)
Avrupa’nın en iyi butik oteli: Less Ottomans
Avrupa’nın en iyi çift oteli: Adam&Eve Hotels
Avrupa’nın en iyi charter havayolu: SKY Airlines
Avrupa’nın en iyi cruise destinasyonu: İzmir
Avrupa’nın en iyi dizayn oteli: Adam&Eve Hotels
Avrupa’nın en iyi golf resort oteli: Cornelia De luxe Resort
Avrupa’nın en lüks oteli: Mardan Palace
Avrupa’nın en iyi lüks resort oteli: Cornelia Diamond Golf&Resort
Avrupa’nın en iyi toplantı&konferans oteli: Sheraton Ankara
Avrupa’nın en iyi suit oteli: Mardan Palace
Avrupa’nın en iyi spa&resort oteli: Mardan Palace
Avrupa’nın en iyi turizm bürosu: Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı Ofisi
Avrupa’nın en iyi balayı oteli: Hilton Dalaman
Avrupa’nın en iyi destinasyonu: İstanbul
Avrupa’nın en iyi sahil destinasyonu: Ölüdeniz
Avrupa’nın en iyi incoming acentesi: Deha Tourism

TÜRKİYE’NİN EN İYİ OTELLERİ
En iyi her şey dahil resort oteli: Concorde De Luxe
En iyi sahil oteli: Hilton Dalaman Resort&Spa
En iyi butik oteli: Les Ottomans
En iyi business otel: Movenpick Hotel İzmir
En iyi konferans oteli: Sheraton Ankara
En iyi dizayn oteli: Adam&Eve Hotels
En iyi aile oteli. Concorde De Luxe
En iyi golf oteli: Sirene Belek Golf
Lider oteli: Adam&Eve Hotels
Lider Resort. Kemer Resort
En iyi spa oteli: Mardan Palace

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]