Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Medya

Türkiye’nin en büyük gazetesi Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni gözaltına alındı!

Türk polisi, Sabah erken saatlerde Zaman gazetesinin İstanbul'daki genel merkezine baskın düzenledi, gazetenin şefini gözaltına aldı.

Türkiye’nin en büyük gazetesi Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, polis tarafından ofisinde gözaltına alındı.

Bu arada Pazar günü erken saatlerde ülke çapında düzenlenen operasyonda aralarında gazetecilerin de bulunduğu en az 23 kişi gözaltına alınırken, günün ilerleyen saatlerinde onlarca kişinin de gözaltına alınması bekleniyor. Son göz altıların, iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) hükümetinin bazı bakanlarına rüşvet vermekle suçlandığı 17 Aralık 2013 tarihli operasyonların yıldönümünü kapsadığı değerlendiriliyor.

Bu materyal dünya çapında haklardan muaftır ve ücretsizdir

(Medya kuruluşlarının ZAMAN veya TODAY’S ZAMAN gazetecileri ile canlı yayın yapmak istemesi halinde bu imkan CİHAN tarafından sağlanacaktır).

Türk polisi, Sabah erken saatlerde Zaman gazetesinin İstanbul’daki genel merkezine baskın düzenledi, gazetenin şefini gözaltına aldı.

Pazar sabahı Yenibosna’daki Zaman binasına gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı terörle mücadele ekipleri, protestocuların şiddetli direnişiyle karşılaştı. Polis memurlarının binaya girmesine izin verildi, ancak protestocuların yoğun varlığı küçük bir izdiham yarattığı için daha fazla ilerleyemedi.

Polisin Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı’yı gözaltına almak için geldiği bildirildi. Yetkililer, baskı nedeniyle “görevlerini yerine getiremediklerini” ve binayı terk etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Protestocular “Özgür Medya Susturulamaz” gibi aralıksız sloganlar attı.

Operasyonlar antidemokratik, yasa dışı diye haykırdı gazetenin genel yayın yönetmeni

Birçok gazeteciyi gözaltına almak için hükümet destekli büyük bir polis operasyonunun Pazar günü başlayacağı iddialarının ardından, adını olası tutuklular listesine dahil edilen Türkiye’nin en büyük dolaşımlı gazetesinin baş editörü Ekrem Dumanlı, özel bir röportaj yaptı. Cihan Haber Ajansı.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, bazı iktidar mensuplarının planladığı ve başlattığı hukuk dışı operasyonlara değinerek, “Yapılanlar antidemokratiktir, hukuka aykırıdır, hukuka aykırıdır” tespitinde bulundu.

Bu materyal dünya çapında haklardan muaftır ve ücretsizdir.

UYDU: EUTELSAT 10A

FREKANS : 12508,66 H

SEMBOL ORANI : 2880

FEC : 5/6

DVBS QPSK SD16/9

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]