Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

[VİDEO] Bekmezci, Ukrayna Parlamentosu kürsüsünde yolsuzlukla mücadeleyi anlattı

Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB) Eş Başkanı Rasim Bekmezci, Ukrayna Parlamentosu’nda gümrüklerde yolsuzlukla mücadele konusunda bir konuşma yaptı.

Ukrayna’da KOBİ’lere olan destek ve iş geliştirme üzerine konuşan Rasim Bekmezci, gümrüklerde kaçakçılık ve yolsuzluğun Ukrayna sanayi ve yatırım için bir tehdit olduğunu söyledi.

Yolsuzluğun olduğu bir ülkeye yatırımcı çekmekte zorlandıklarını ifade eden Bekmezci’nin konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Bekmezci’nin söz aldığı oturuma; Türkiye – Ukrayna İş Konseyi Başkanı Ruşen Çetin, TUSİB üyesi işadamları Selami Güner (Günsel Group) ile Can Uğurlucan (Lacoste) da katıldığı bildirildi.

www.ukraynahaber.com.ua

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]