Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’deki en pahalı ev 7 milyon dolar değerinde

Emlak fiyatlarında dünyanın birçok şehrini geride bırakan, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in Peçersk İlçe’sindeki 620 metrekarelik ev 7 milyon dolara saltığa çıkarıldı.

Kiev’de emlak üzerine yapılan bir araştırmada satılık evler içerisinde ilk sırayı 7 milyon dolarlık ev aldı. 7 Milyon dolarlık evin içerisinde yok yok. Havuzu, spor salonu, asansörü, sauna, garaj ve 9 dönüm (9 bin metrekare)’de arazisi bulunuyor.

Pahalı evler reytinginde ikinci sırada ise Golosiyevo İlçe’sindeki 6 milyon 500 bin dolarlık 4 katlı ve 913 metrekare alanı bulunan ev bulunuyor.

Üçüncü sırada ise yine Peçersk İlçesi’nde 5 milyon dolarlık bir ev bulunuyor. Bin metre kare 3 katlı evin 10 bin metre karede arazisi bulunuyor.

Dördüncü sırada ise Svyatoşin İlçe’sindeki 4 milyon 500 bin dolarlık ev yer alıyor. 2 bin metre kare olan 4 katlı evin 70 dönüm arazisi bulunuyor. Binada SPA merkezi, sauna, havuz, sinema salonu, 6 otomobil kapasiteli garaj bulunuyor.

Beşinci sırada ise Obolon İlçe’sinde Dinyeper nehri kenarında 4 milyon 100 bin dolarlık tripleks villa bulunuyor. Evin toplam alanı 730 metrekare. Villada 6 yatak odası, 5 banyo, havuz, sauna, şömineli salon ve garajı var. Villanın 4 dönüm de bahçesi bulunuyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]