Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Aziz Yıldırım ile birlikte 40 kişi gözaltına alındı

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligin 2010-2011 sezonuna yönelik başlatıldığı bildirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, soruşturma, 2010-2011 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’deki şike iddialarına yönelik olarak başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin de aralarında bulunduğu 3 kulüpte arama yapıldığını kaydeden yetkililer, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, futbolcular Serkan Çalık, Korcan Çelikay, Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk’ün de aralarında bulunduğu 40’den fazla kişinin gözaltına alındığını bildirdiler.

Yetkililer, kulüp başkanları ve yöneticileri, menajerler, futbolcuların da aralarında bulunduğu kişilere yönelik soruşturma çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İhsan Ekşioğlu’nun da arandığını belirttiler.

Bu arada, gözaltına alınan futbolcu Mehmet Yıldız da, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine getirildi.

Öte yandan, gözaltındaki bazı kişilerin rahatsızlığı dolayısıyla, emniyet yerleşkesine bir ambulans ile sağlık ekibi de çağrıldı.

AZİZ YILDIRIM GÖZALTINA ALINDI

Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul’da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul’da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

EMRE’NİN KUZENİ DE GÖZALTINA ALINDI

Futbolda şike iddialarına yönelik başlatılan operasyonda, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu’nun yeğeninin de aralarında bulunduğu 6 kişi İzmir’de gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolda şike iddialarına ilişkin başlatılan operasyon kapsamında İzmir merkez ve Çeşme ilçesinde 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu’nun yeğeni olan V.B. ile İzmir’deki bir futbol kulübünün eski yöneticisinin de yer aldığı öğrenildi. Operasyon kapsamında arananların bulunduğu, gözaltındaki 6 kişinin ise İstanbul’a gönderilecekleri bildirildi.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul’da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu’nun Antalya’nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’nde bulunan otelinde arama yapılıyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Ekşioğlu’na ait Belek Turizm Merkezi’ndeki Club Asteria Belek Otel’e geldi. Polis ekiplerinin halen otelde bulunduğu, Ekşioğlu’nun ise henüz gözaltına alınmadığı öğrenildi.

MECNUN ODYAKMAZ, KONTROLDEN GEÇİRİLDİ

Futbolda şike iddialarına yönelik operasyon çerçevesinde gözaltına alınan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan Odyakmaz, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülmek için hastaneden çıkarılan Odyakmaz, basın mensuplarının neden gözaltına alındığına ilişkin soruları üzerine, ”Ben de bilmiyorum, gidince göreceğiz” dedi.

ANKARA’DA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Ankara’da 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolda şike iddialarına ilişkin başlatılan operasyon çerçevesinde, Ankara’da 4 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin bir menajer ile Gençlerbirliği kulübünde çalışan bazı kişiler olduğu bildirildi. Zanlıların İstanbul’a gönderildiği bildirildi.

TRABZONSPOR KULÜBÜNDE ARAMA YAPILDI

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde, Trabzonspor Kulübünde arama yapıldı. Alınan bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde arama yapmak için Trabzonspor Kulübüne geldi. Ekiplerin kulüpte bir süre arama yaptıktan sonra ayrıldığı belirtildi.

KORCAN ÇELİKAY KAMPTA GÖZALTINA ALINDI

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay’ın Bolu kampında gözaltına alındığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, kaleci Korcan Çelikay’ın, takımın kamp yaptığı Bolu’nun Gerede ilçesindeki tesislerde sabah saatlerinde gözaltına alındığı öğrenildi. Korcan’ın polis ekiplerince İstanbul’a götürüldüğü belirtildi. Bu arada, polis ekiplerinin sabah saatlerinde Sivasspor Kulübü Tesislerinde de arama yaptığı, bazı evrakları kontrol ettiği öğrenildi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]