Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bugün Fenerbahçe Kiev’de ilk maçına çıkıyor

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 2013-2014 sezonunda ilk maçına çıkıyor. Bu akşam (17 Ekim Perşembe günü) saat 19.00’da deplasmanda Ukrayna temsilcisi Budivelnik Kiev karşılaşacak. Palats Sportu’da oynanacak karşılaşmada Fener’in hedefi, Avrupa yolculuğuna galibiyetle başlamak. Mücadele NTV Spor Smart’tan yayınlanacak.

Turkish Airlines Euroleague’de A Grubu’nda yer alan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, İspanya’dan Barcelona, Rusya’dan CSKA Moskova, Ukrayna’dan Budivelnik Kiev, Sırbistan’dan Partizan ve Fransa’dan Nanterre takımları karşısında gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Avrupa Ligi’nin normal sezonunda 24 takım 4 grupta çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak. A, B, C ve D gruplarında altışar takım, 20 Aralık’ta tamamlanacak normal sezonu ilk 4 sırada bitirmek için mücadele edecek. Bu turdan yükselen ekipler, 2 Ocak-11 Nisan 2014’te oynanacak 2. turda (Top 16) sekizerli iki grupta yer alacak.

Top 16 turunda gruplarını ilk 4 sırada bitiren 8 takım, 15-25 Nisan 2014’te yapılacak play-off turunda mücadele verecek. Play-off turunun galipleri ise 16-18 Mayıs 2014’te İtalya’nın Milano kentinde oynanacak Dörtlü Final’de şampiyonluk arayacak.

Avrupa’nın en iyi takımlarının yer aldığı THY Euroleague’de Türkiye’yi Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital ve Anadolu Efes temsil edecek.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]