Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalılar, Bursa Bebe ve Çocuk Fuarı’na büyük ilgi gösterdi

Ukraynalıların da büyük ilgi gösterdiği Tüyap Bursa tarafından hazırlanan ‘Bursa 6. Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı.

3 Temmuz’a kadar açık kalacak fuarı; Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, İran, KKTC, Kosova, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan gelen çok sayıda sektör temsilcisi gezdi.

Yurt dışından gelen ziyaretçilerin masrafları TÜYAP tarafından karşılandı. TV yıldızı Zincidi, oyuncak reyonuna büyük ilgi gösterdi.

Bebek-çocuk giyim sektörünün üssü konumuna gelen Bursa’da geleneksel hale gelen fuar, hazır giyimden oyuncağa, mobilyadan çocuk araç gereçlerine, gıdadan eğitime kadar birçok sektörden lider üretici firmaları bünyesinde buluşturdu.

Yurt içi ve dışından 102 firmanın katıldığı fuarın açılış törenine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Öyle bir geçer ki zaman” dizisinin sevilen ‘Osman’ karakteri Emir Berke Zincidi ve çok sayıda davetli katıldı. TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü ile kürsüye çıkan küçük yıldız, “Hayırlı olsun, tüm bebeciler buraya gelsin” demesi gülüşmelere sahne oldu.

“10 YAŞIN ALTINDA 14 MİLYON ÇOCUĞUMUZ VAR”
BTSO Başkanı Celal Sönmez, Türkiye’de 10 yaş altında 14 milyon çocuk olduğunu söyledi. Bu sayının, dünyadaki 157 ülkenin nüfusundan daha fazla olduğuna işaret eden Sönmez, “Nüfus artış hızımız yavaşlasa da Türkiye’de her yıl 1,5 milyon çocuk doğuyor. Müthiş dinamik ve büyüme potansiyeli yüksek bir pazardan söz ediyoruz. Türkiye’de çocuk ürünleri için harcanan para kayıt dışı ile birlikte 12 milyar doları buluyor. Bu rakamın 500 milyon doları çocuk giyiminden oluşuyor. Sadece Tom Cruise ve Katite Holmes’un 5 yaşındaki küçük kızı Suri için bugüne kadar yapılan kılık kıyafet harcaması 3.2 milyon doların üzerinde. Dünyanın ikonu olmuş çocukları giydirmeyi hedeflemeliyiz.” dedi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]