Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Otomobil fuarında Euro 2012 maskotları boy gösterdi

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye de ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleşen 19. Uluslararası Kiev Otomobil Fuarı’nda, Euro 2012’nin maskotları Slavek ve Slavko boy gösterdi.

Euro 2012 resmi sponsorlarından, KİA’nın standında, ziyaretçileri Euro 2012 maskotları Slavek ve Slavko birlikte karşıladı. Ziyaretçiler bol bol maskotlarla fotoğraf çektirerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Ziyaretçilerin ilgisinin otomobillerden çok maskotlara olması dikkat çekti.

Sadece çok önemli etkinliklere ve sponsorlarının programlarına katılan Slavek ve Slavko, duygularını Cihan Haber Ajansı’na özel şovlarıyla anlattı.

KİA otomobillerinin sergilendiği stant dev Euro 2012 topu ve Euro 2012 logo ve görselleriyle süslendi.

Ukrayna ile Polonya Euro 2012 Avrupa futbol şampiyonasına birlikte düzenleyeceği için maskotların kırmızı-beyaz Polonya bayrağı ve sarı-mavi Ukrayna bayrağı renklerinde.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

Haberin foto galerisi ve videoları yakında burada…

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]