Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ VE VİDEO] Kiev otomobil fuarı renkli görüntülerle son buldu

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, 25 Mayıs’ta başlayan 19. Uluslararası Kiev Otomobil Fuarı, renkli görüntülerle tamamlandı. 27 bin metrekarelik fuar alanında, 20 ülkeden 470 şirket ürünlerini sergiledi. Fuarda katılan; Mercedes-Benz, Brilliance, Chevrolet, Chery, Chrysler, Dodge, Daihatsu, Faw, Geely, Hyundai, Jeep, Kia, Lada, Lifan, Opel, Saipa, SsangYong, Subaru, Renault, ZAZ, Bogdan ve GAZ gibi şirketler son model otomobillerinin, Ukrayna lansmanını yaptı.

Ziyaretçiler Mercedes-Benz’in; C-Class, SLK, CLS ve C-Class Coupe’nin yeni modelleriyle yakından ilgilendi.

BAE İLK KEZ KATILDI
Bu yılki Kiev otomobil fuarına Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) menşeli şirketler ilk defa katıldı.

Fuarda önceki senelerde de bulunan; Avusturya, Belarus, Macaristan, Almanya, Hollanda, İtalya, Çin, Kore, Litvanya, Moldova, Polonya, Romanya, Rusya, Türkiye, Fransa ve Japonya gibi ülkeler ise varlığını korudu.

Fuarda otomobil üreticilerinin yanı sıra; lastik, jant, akü, yedek parça üreten şirketler de stant atçı.

Modifiye şirketlerinin de katıldığı fuarda son model BMW motoru takılmış klasik bir araç oldukça dikkat çekti.

UKRAYNA’DA KRİZİN ETKİLERİ AZALIYOR
Geçmiş yıllarda da Kiev’deki otomobil fuarına şirket olarak katıldıklarını belirten Beyzat Otomotiv’in Dış Ticaret Sorumlusu Sadık Yaşar Öztürk, Ukrayna’da krizin etkilerinin azaldığını gözlemlediklerini söyledi.

Ukrayna pazarına ürün verdiklerini ve fuara da pazarda kalıcı olmak maksadıyla katıldıklarını belirten Sadık Öztürk, “Kiev’deki otomobil fuarına bundan iki yıl önce de katılmıştık. Daha önce bu kadar çok katılım yoktu. Piyasada biraz hareket var. Tabi bundan bir sene önce krizin belirtileri daha belirgindi. Görüşmelere devam ettiğimiz çalıştığımız firmalar var. Pazarı yakından takip ediyoruz ikili ilişkilerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]