Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

Şevçenko, Kosova maçı önesi Fener’e attığı golleri anlattı

Ukrayna Milli Takım Teknik Direktörü Şevçenko, Polonya’da Krakov stadyumunda Kosova ile oynayacakları milli maç öncesinde Ukraynalı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Oyuncuları Türkiye ile oynanan maçın tesirinden çıktığını ifade eden Şevçenko, oyun düzeni konusunda henüz karar vermediklerini belirtti.

TEK KABUL EDİLEBİLİR SONUÇ: ZAFER

Kosova takımının futbolcuların hareketlerini incelediklerini ifade eden Şevçenko, rakiplerine saygı duyduklarını ancak sahaya “zafer” için çıkacaklarını kendileri için kabul edilebilir sonucun zafer olduğunu söyledi.

FENER’E ATTIĞI DÖRT GÖLÜ HATIRLATTI
Şevçenko, bir soru üzerine futbolculuk döneminde Milan’da forma giyerken Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 4 gol atmasını anlattı.

Kendisinin futbolcu olduğu dönemde taraftar baskısını kaldırabilecek bir yapıya sahip olduğunu belirten Şevçenko, karşılaşma boyunca baskı hissetmediğini dile getirerek, “Bir forvet olarak maçlara çok dikkatli hazırlanırdım. Türk taraftarların coşkusunu biliyordum ancak ben o gün hiçbir şey duymadım ve kalabalığı hissetmedim. Tribün, oyun sırasında benim için yoktu” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
23 Kasım 2005’te Şampiyonlar Ligi grup maçında Fenerbahçe ile Milan, Kadıköy’de karşı karşıya geldi… O dönem attığı gollerle kendinden sıkça bahsettiren Şeva, İtalyan ekibinin 4-0 kazandığı maçta; 17, 52, 70 ve 76. dakikalarda sahneye çıkmış, adeta tek başına üç puanı almıştı.

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]