Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Sertab Erener, Ukrayna’ya geliyor

Eurovision birinciliği ile müziğimizi uluslararası alana taşımayı başaran Sertab Erener 29 Mayıs’ta Ukrayna’nın başkenti Kiev’de konser verecek. Sertab Erener &Demir Demirkan konserine Ebru ile eşlik edilerek değişik bir konsept oluşturulacak. Projenin organizatörü Oğuzhan Güler, konseri Ukrayna ve Türk halkı arasındaki dostluğu pekiştirmek için müziğin gücünü kullanmak düşüncesi ile yola çıkılan bir proje olarak değerlendirdi.

Geçmiş dönemde Arash ve Mary Wilson gibi dünyaca ünlü sanatçıları Kievli hayranlarıyla buluşturan Güler, bu kez de Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden Sertab Erener’i getiriyor.

Kiev’de Çaykovski Milli Müzik Akademisi konser salonunda 29 Mayısta yapılacak konserde, Sertab Erener ve Türkiye’ye mal olmuş en yetenekli sanatçılardan Demir Demirkan, yeni projeleri “Painted on Water” ile izleyenlere müzik ziyafeti sunacak.

Projenin organizatörü Güler, yaptığı basın açıklamasında, “Sertab Erener&Demir Demirkan EBRU Konseri, Türk ve Ukraynalı müzikseverlere Türk müziğinin en güzel örneklerinin sunulduğu bir şölen havasında geçecek. Amacımız Ukrayna halkını ülkemizin en önemli sanatçılarından biri olan Sertab Erener’in güzel ses ve yorumu vasıtasıyla Türk müziğiyle tanıştırmak. Sertab Erener&Demir Demirkan EBRU Konseri Kiev’in elit müzik salonlarından biri olan Çaykovski Milli Müzik Akademisi konser salonunda yapılacak” dedi.

Sertab Erener ve Demir Demirkan’ın yeni projesi Painted on Water, adını Ebru, yani “suya resim yapma” sanatından alıyor. Türkiye’nin 14 yöresine ait, 14 türkünün Batı müziği normlarındaki düzenlemelerini içeren bu ortak proje, cazdan modern rock’a, funktan minimale, poptan enstrümantal fusion-caza kadar birçok farklı müzikal rengi bir araya getirerek, tıpkı bir ebru teknesindeki boyalar gibi beklenmedik, efsunlu bir sonuç ortaya çıkarıyor.

Albümdeki parçaların sözleri de Demir Demirkan ile daha önce Madonna ve Celine Dion gibi isimlerle çalışmış olan Phil Galdston’a ait. Sertab Erener’in güçlü sesi halk şarkılarından esinlenen bu modern dünya yapıtlarına hayat veriyor.

Konserin bilet fiyatları 450-750-1250-1500 grivna olarak değişiyor.
Bilet için: 044 504 1899
[email protected]

 

UkraynaHaber.Com

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]