Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
KültürVideo

UTUOD Kiev’de müzikseverleri Anjelika Akbar ile buluşturuyor [VİDEO]

VİDEO

Ukrayna genelindeki öğrencilere hitap eden Kiev merkezli Türk Öğrenci Derneği (UTUOD) çok özel bir etkinliğe hazırlanıyor.

Türkiye’de konserleriyle, yazdığı kitaplarla ve albümleriyle büyük beğeni toplayan, Anjelika Akbar, 17 Mayıs’ta Kiev Politeknik Enstitüsü (KPİ) Konser salonunda sahne alacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan UTUOD Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Baydı; “Etkinlik için uzun süre Anjelika Akbar ile görüşmelerde bulunduk. 17 Mayıs’ta müzikseverleri ünlü piyanist Anjelika Akbar ile buluşturacağız. Özellikle öğrenciler için gerçekleştirilen bu konser dinleyicilere ücretsiz olacak” dedi.

Konsere,  Kiev’in çeşitli üniversitelerinin rektörlerin, dekanların, farklı ülkelerin büyükelçiliklerinin yanı sıra Türk ve Ukraynalı iş adamlarının da izleyici olarak katılması bekleniyor.

Anjelika Akbar hakkında daha detaylı bilgi için;

http://www.anjelikaakbar.com/

http://tr.wikipedia.org/wiki/Anjelika_Akbar

Organizasyon hakkında daha detaylı bilgi için;

Civan Dinçer:

(UTUOD BAŞKAN YARDIMCISI)

+38 063 423 12 29

[email protected]

İbrahim Aydeniz:

(UTUOD GENEL SEKRETERİ)

+38 063 575 61 01

[email protected]

[email protected]

UkraynaHaber.Com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]