Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Akademisyenler Ukrayna-Türkiye ilişkilerini Ankara’da konuşacak

Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki Milli Taras Şevçenko Üniversitesi’nde geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen uluslararası “Ukrayna-Türkiye İlişkilerinin 20.Yılında Diyalog, Anlaşma ve İşbirliği” konulu konferansın, ikinci etabı 28 Nisan’da Ankara’da Gazi Üniversitesi’nde yapılacak.

Kiev’de düzenlenen konferansta, Ukrayna ve Türkiye arasında günümüzde yaşanan hükümetlerarası ilişkilerde yaşanan sorunlar ele alınmıştı.

Gazi Üniversitesi’ndeki konferansın ikinci etabı için Ukrayna’dan seçkin üniversitelerin rektörleri ve Ukrayna Milli Pedagoji Akademisi Başkanı gibi akademisyenlerden oluşan bir heyet Türkiye’ye gitti.

Ukrayna Büyükelçiliğiyle birlikte organize edilecek konferansa Ankara’dan üst düzey yetkililerin yanı sıra akademisyenlerin katılması bekleniyor.

Konferans çerçevesinde Ukrayna’nın bağımsızlığının 20. yıl dönümü de çeşitli etkinliklerle anılacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]