Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO] Ukrayna gruptaki ilk maçında Türkiye’yi 2:1 yendi

Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Kazakistan Cumhurbaşkanlığı Kupası U-17 karşılaşmaları Ukrayna-Türkiye karşılaşmasıyla başladı.

Astana Arena Stadı’nda yapılan karşılaşmada Ukrayna takımının ilk golü 26. dakikada Dmytro Bilonog’dan geldi. Türk takımı oyun disiplini elden bırakmadan golden hemen iki dakika sonra Atabey Çiçek’in attığı golle beraberliği sağladı.

Maçın ilk yarısının berabere bittiği karşılaşmanın ikinci yarısında Türk takımı istediği oyunu sahaya yansıtamayınca Ukrayna takımı Yurıy Yastrub’un 80. dakikada kaydettiği golle sahadan 2 – 1 galip ayrıldı.

30 Nisan’a kadar sürecek turnuvada A Grubu’nda Kazakistan, İran, Azerbaycan, Özbekistan, B Grubu’nda ise Türk Milli Takımı, Ukrayna, Ermenistan ve Gürcistan yer alıyor.

16 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan, düzenlenen basın toplantısında, bu turnuvalara katılmadaki birinci maksatlarının genç futbolculara uluslararası tecrübe kazandırmak olduğunu belirtti.

Turnuvayı iyi bir dereceyle bittirmek istediklerini söyleyen Ercan, takımına güvendiğini ifade etti.

Yarın Gürcistan ile maç yapacak olan ay – yıldızlılar, 29 Nisan Cuma günü Ermenistan ile karşılaşacak.

Doğan Yıldız – Astana – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]