Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO] Bedensel engelliler hedefi vurmak için Türkiye’de atış yaptı

Bedensel Engelliler Havalı Silahlar 4. Dünya Kupası Antalya’da başladı. Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesindeki Kamelya World Otel’de yapılan organizasyona 19 ülkeden 90 sporcu ve yabancı gözlemci ile birlikte toplamda 160 kişi katıldı.

Manavgat’ta yapılan Bedensel Engelliler Havalı Silahlar 4. Dünya Kupası’nın açılışını Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu As ve Organizasyon Komitesi Başkanı Suat Kahya Yaptı. Suat Kahya açılışta yaptığı konuşmada bu Türkiye’de 4’ncüsü yapılan Bedensel Engelliler Havalı Silahlar Dünya Kupası atışlarında alınan puanın Londra 12 Yaz Oyunları Olipiyatları’na katkı sağlayacağını belirtti.

Dünya Kupası’na Türkiye’nin 9 erkek, 8 bayan olmak üzere toplam 17 sporcuyla katıldığını belirten Kahya, atışlara Uluslararası Bedensel Engelliler Fedarasyonu(IPC)’den Ferdinand Van Hovwen, August Wyss(Başhakem), J.Koopayehzadeh Esfanı, Natalie Leseune, Avraham Lazary ve Çiğdem Öksüz’ün gözlemcilik yaptığını kaydetti.

Kahya, “Bu tür uluslararası organizasyonlar ülkemizin dünyada tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Dünya Kupası’nın ikinci ve üçüncü ayakları ise önümüzdeki aylarda İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak. Ülkemiz, bu tür uluslararası organizasyonlarla dünyada bütün spor dallarında var olduğunu gösterdi.” diye konuştu.

Kahya, Dünya Kupası’na katılan ülkelerin isimleri ise şöyle:
Avusturalya, Avusturya, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İngiltere, Macaristan, İsrail, Güney Kore, Yeni Zelanda, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Slovakya, İsveç, İsviçre, Ukrayna ve Türkiye.

Abdurrahman  Büyükkeskin – Antalya – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]