Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Nilüfer Belediyesi’nin Spor Şenliği’ne Ukrayna da katılıyor

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 10. Spor Şenliği Fethiye Kültür Merkezi’nde görkemli bir törenle başladı. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile Nilüfer Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen Nilüfer 10. Spor Şenliği’nin açılışı renkli görüntülere sahne olurken, konser veren Grup 84 gençleri coşturdu.

Hava şartları dolayısıyla Fethiye Kültür Merkezi’ne alınan 10. Spor Şenlikleri açılış töreni büyük ilgi görürken, törende renkli görüntüler ortaya çıktı. Açılışa Nilüfer’in kardeş kentlerinden Bulgaristan’dan Triaditsa, Ardino, Kırcaali, Romanya’dan Brialla, Azarbaycan’dan Nizami, Letonya’dan Kekava, Ukrayna’dan Nikolayev, KKTC’den Gazi Magusa, Muğla-Dalyan, Mustafakemalpaşa Çeltikçi ve Çakırlı ile Orhangazi Yeniköy belediyelerinden 300’ün üzerinde konuk katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor şenliğinin en önemli sonuçlarından birinin farklı kültürlerin birbirleriyle kaynaşması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi olduğunu ifade ederek, “Nilüfer Belediyesi çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Her yıl binlerce çocuğumuzu farklı kültürlerle buluşturuyoruz. Bu yıl 7 ülkeden 13 belediye şenliğimize katılarak renk kattı. Sanatın ve sporun kenti Nilüfer’e bu şenlik çok yakıştı. Katılanlara ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda ise rock müziğinin sevilen isimleri Grup 84 sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Grup 84, genç hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. 12 bini aşkın öğrencinin katılacağı şenlikler kapsamında 24 Nisan’a kadar misafir takımların katılımıyla basketbol, yüzme ve hentbol müsabakaları yapılacak. Halk dansları gösterilerinin de yapılacağı şenlikler kapsamında misafir gruplar Atatürk Stadyumu’nda yapılan 23 Nisan kutlamalarına da katılacak. Şenlik 24 Mayıs’ta Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri’nde yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

ENSAR TUNA  ALATÜRK -CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]