Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

[VİDEO] İşadamı Naci Kanar, Türkçe olimpiyatlarını değerlendirdi

Uluslararası Türkçe olimpiyatları Ukrayna finalinin ardından insanlarda oluşturduğu güzel etkiler devam ediyor. Yine olimpiyatların destekçilerinden TürkHaber’in sahibi, Beko firmasının yetkili ismi ve aynı zamanda Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Başkan Yardımcısı Naci Kanar’ın olimpiyat ile ilgili düşüncelerini sizlerle paylaşıyoruz.    

Naci Kanar; “Bu yıl dokuzuncusunu hep beraber organize etmiş olduğumuz uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında yıllar geçtikçe açıkçası şunu müşahede ediyorum, hem ilgi alaka artıyor hem de bu organizasyonu Ukrayna’daki gerek kamuoyu gerek özel kişiler nezdinde ki itibarı geldiği noktayı gösteriyor. Her şeyden önemlisi katılımcıların isteklerini ve heyecanlarını gözlemledikçe ben Karadeniz üzerinden sanki her şeyden önce Ukrayna’dan Türkiye’ye, Türkiye’den Ukrayna’ya öyle bir ip atılıyor, köprü kuruluyormuş gibi hissediyorum. Zannım odur ki bir on yirmi yıl sonra bugün bu olimpiyatlarda ter döken heyecanlanan insanlar iki ülke arasındaki en sağlıklı, en sağlam köprülerinde ayak taşlarını oluşturan insanlar olacaklar. İnşallah hep beraber bunun on dokuz, yirmi dokuzuncusunu da yapmak, yapıldığını görmek hepimize nasip olur. Bu alanda bütün organizasyon ve bu işe emek veren mutfağında çalışan insanlara teşekkürü borç biliyorum” şeklinde konuştu.

Yunus Erdoğdu – Ukrayna Haber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]