Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Belarus’taki saldırıyı kınadı

Ukrayna, Belarus’un başkenti Minsk metrosunda meydana gelen patlamayı kınadı.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Politikası Bölüm Başkanı Oleg Voloşin yaptığı açıklamada; “Ukrayna, Minsk’teki terör saldırısı şiddetle kınıyor. En kısa zamanda olayın faillerinin bulunup cezalandırılmasını bekliyor” dedi.

Oleg Voloşin sebeplerin ne olursa olsun terörün meşru sayılamayacağını ve her zaman suç olacağını söyledi. Belarus’ta yaşananlar gösteriyor ki, hiçbir ülkenin terör konusunda garantisi yok diyen Voloşin, Ukrayna’nın da bu hadiseden gerekli dersleri alacağını kaydetti.

Ukrayna terör saldırılarını analiz edeceğini ve vatandaşlarını korumak için gerekli tedbirleri alacağını ifade eden Voloşin, Ukrayna’nın diğer ülkelere karşı barış ve dostluk politikası izlediğini kaydetti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]