Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yeni UkrAYNA yayın hayatına başladı [BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ]

Ukrayna’nın ilk ve tek Türkçe-Rusça gazetesi Yeni UkrAYNA yayın hayatına başladı. Kiev merkezli 15 günde bir çıkacak gazete İhlas Haber Ajansı (İHA)’nın Ukrayna Muhabiri Bahadır Vanlı’nın genel yayın yönetmenliğinde yayınlarını sürdürecek.

Gazetenin misyonu ve hedefleri ile ilgili Odesa Türk’e konuşan Bahadır Vanlı şunları söyledi;

”Biz genç ve dinamik bir ekiple en iyi bildiğimiz işi yani gazeteciliği yapıyoruz, Yeni UkrAYNA gazetesi Türkçe ve Rusça dillerinde yayın yapacak ve gazeteyi Ukrayna’nın tamamına ulaştırmayı hedefliyoruz, bunun için Ukrayna’nın diğer şehirlerindeki vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Gazetemizi oralardaki Türk mekânlarına koyarak böylelikle tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bunu kısmen hayata geçirmeye başladık. Aynı zamanda gazete Türkiye’ye de ulaşacak, Turizm acenteleri, oteller, sivil toplum örgütleri gibi yerlere ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Hiçbir siyasi kuruluşa ya da derneğe bağlı olmadıklarını ifade eden Vanlı, “Ukrayna’daki Tüm Türk İşadamları derneklerine eşit mesafedeyiz. Yeni UkrAYNA gazetesi her geçen gün büyüyerek Türk-Ukrayna ilişkilerinde önemli ve saygın bir yer hedeflemekte. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz.”diye konuştu.

Yeni UkrAYNA gazetesini yürekten tebrik eder, başarılı nice sayılar dileriz.

 

Kaynak: odessaturk.com

Yeni UkrAYNA gazetesinin tanıtım sayısının PDF formatında buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Gazeteyi görebilmek için Acrobatveya Foxit programlarını kullanabilirsiniz

 

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]