Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

UTİAD Başkanı Ali Sezen’e başarı plaketi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 9. Türkçe Olimpiyatları Ukrayna Elemeleri sponsorlarından UTİAD Başkanı Ali Sezen’e başarı plaketi Diyalog Avrasya Platformu (DAP) Eşbaşkanı Harun Tokak tarafından verildi.

DAP ile Güney Ukrayna Milli Pedagoji Üniversitesi tarafından, 1-2 Nisan günlerinde, “Sosyal Problemlerin Çözümünde Hoşgörü ve Diyalog Adına Gençlere Düşen Rol” adlı bir sempozyuma katılmak için Odesa’ya gelen Harun Tokak, UTİAD’ı ziyaret ederek hayırsever işadamı Sezen’e başarı plaketi verildi.

Sezen, UTİAD WEB’e yaptığı açıklamada; “Bu tür organizasyonlar dilimizin yaygınlaştırılması ve evrenselleştirilmesine büyük katkı sağlıyor. Böyle bir projenin sponsoru olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]