Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

Kiev’deki Türk Evi’ndeki kiralık yerler için talep alınmaya başladı

Türklerin yoğun olarak bulunduğu başkent Kiev’in Podol ilçesinde bulunan ve ileride Türk Evi olarak düşünülen binadaki kiralanması düşünülen yerler için talep toplanmaya başladı.

TİKE restorana yaklaşık 3 dakika mesafede bulunan müstakil binanın kira taleplerine ilişkin TUİD bir duyuru yayınladı.

TUİD’din yayınladığı duyuruda:

“Saygıdeğer TUİD Üyeleri,

Dernek Merkezimize işlevsellik kazandırmak, derneğimize gün içerisinde uğrayan üye sayımızı artırmak, üyelerimizin ve Ukrayna’ya gelen Türk işadamlarımızın bazı hizmet ve ön bilgileri kolayca alabilmelerine imkan tanımak düşüncesiyle mevcut ve potansiyel üyelerimize doğrudan hizmet verebilen kuruluşlarımızla aynı çatı altında birleşmeyi bir düşünce altında ortaya sunduk.

Bunun için Kiev’in Podol semtinde üç katlı müstakil bir binayı üyelerimizin bir bölümüne tanıttık. Biz arzu ettik ki bu binamızda TUİD Genel Merkezi ile birlikte en az birer adet olmak üzere noterimiz, hukuki ve mali danışmanlık bürolarımız, seyahat acentamız, reklam ve promosyon şirketi, bilgi işlem noktası ve hatta bir berberimiz vb. olsun. Bu konuda ilgi duyan ve bu merkezde yer kiralamayı düşünebilecek üyelerimizin 6 Nisan 2011 tarihine kadar dernek genel sekreterimize* kaç m2 yer talep edeceklerini belirterek yazılı olarak başvurmalarını bilgilerinize arz ediyoruz.

TUİD Yönetim Kurulu”

Seçimler öncesinde TUİD Başkanı Necmi Doğan, Türk Evi proje ile ilgili olarak şöyle konuşmuştu:

“Proje çerçevesinde binanın katları Türk işadamlarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde farklı şirketlere, örneğin bir bilet acentasına, bir danışmanlık şirketine kiraya verilecek. Bir katı da TUİD’in merkezi olacak. Mekanı Türklerin sürekli kullandığı, kendilerine fayda sağlayacak bir yapıya dönüştüreceğiz.”

*Sadık Yahşi
Ofis Tel: +38 044 234 30 26; +38 044 235 28 49
Cep Tel: 063 222 4 888
e-mail Adresi: [email protected]

Ukrayna Haber

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]