Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

A Milliler 480. sınavında Avusturya’yı ağırlıyor (NTV naklen verecek)

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki beşinci maçında yarın Avusturya ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ve 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Federasyonu’ndan Pavel Kralovec yönetecek. Kralovec’in yardımcılıklarını Miroslav Zlamal ile Martin Wilczek yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Libor Kovarik. Karşılaşma NTV’den de naklen yayınlanacak.

A Grubu’nda oynanacak günün diğer maçında ise Belçika ile Azerbaycan karşı karşıya gelecek. Belçika’da oynanacak bu karşılaşma ise TSİ 21.45’te başlayacak.

Milliler, karşılaşma öncesi son çalışmasını bugün saat 18.15’te FiYapı İnönü Stadı’nda yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standart Liege).

Defans Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Serdar Kesimal (Kayserispor), Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.), Fehmi Emre Güngör (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş A.Ş.).

Orta Saha Oyuncuları: Selçuk İnan (Trabzonspor A.Ş.), Mehmet Topuz (Fenerbahçe), Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Arda Turan (Galatasaray A.Ş.), Mehmet Topal (Valencia C.F.), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (1FC Nürnberg), Hamit Altıntop (Bayern München).

Hücum Oyuncuları: Tunay Torun (Hamburger SV), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Umut Bulut, Burak Yılmaz (Trabzonspor A.Ş.), Semih Şentürk (Fenerbahçe).

Avusturya Milli Takımı’nın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Pascal Grünwald (FC Wacker Innsbruck), Jürgen Macho (Panionios), Helge Payer (SK Rapid Wien).

Defans Oyuncuları: Ekrem Dağ (Beşiktaş A.Ş.), Aleksandar Dragovic (FC Basel), Christian Fuchs (1. FSV Mainz 05), Florian Klein (FK Austria Wien), Emanuel Pogatetz (Hannover 96), Manuel Ortlechner (FK Austria Wien).

Orta Saha Oyuncuları: David Alaba (TSG 1899 Hoffenheim), Julian Baumgartlinger (FK Austria Wien), Martin Harnik (VfB Stuttgart), Ümit Korkmaz (Vfl Bochum), Yasin Pehlivan (SK Rapid Wien), Paul Scharner (West Bromwich Albion).

Hücum Oyuncuları: Marko Arnautovic (SV Werder Bremen), Erwin Hoffer (1. FC Kaiserslaurtern), Roland Linz (FK Austria Wien), Stefan Maierhofer (MSV Duisburg), Roman Wallner (FC RB Salzburg).

EURO 2012’de 6’sı 6 takımdan, 3’ü ise 5 takımdan oluşan 9 gruplu eleme grubu maçları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar ile en iyi puana sahip ikinci takım, ev sahibi ülkeler Polonya ve Ukrayna ile birlikte finallere direkt katılmaya hak kazanacak.

Gruplarını ikinci sırada bitiren sekiz takım arasında 11/12 ve 15 Kasım 2011 tarihlerinde çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak maçlar sonunda finallere yükselecek son 4 takımı belirlenecek.

A MİLLİLERİN 480., AVUSTURYA İLE 13. SINAVI
A Milli Takım, Avusturya ile oynayacağı maçla birlikte 480. karşılaşmasına çıkacak. Ay-yıldızlı ekip 88 yıllık tarihinde 251’i resmi, 228’i özel olmak üzere geride kalan 479 maçta, 171 galibiyet, 113 beraberlik alırken, 195 kez de rakiplerine yenildi. Millilerimiz, bu maçlarda 619 gol atarken, kalesinde ise 722 gol gördü.

Bu arada milliler, Avusturya ile ise tarihindeki 13 maçına çıkacak. Daha önce 8’i resmi, 4’ü özel olmak üzere oynanan 12 karşılaşmanın 5’ini Türkiye, 7’sini ise Avusturya kazandı. Milliler bu karşılaşmalarda attığı 18 gole karşılık, kalesinde 15 gol gördü.

Cihan

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]