Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Platini: EURO 2012 başarılı olacak

UEFA Başkanı Michel Platini Ukrayna ve Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın başarılı olacağına inancını tam olduğunu söyledi.

Paris’te yapılan 35. UEFA Olağan Kongresi’ne katılan Platini, “Her toplantıda tekrar ediyorum: Ukrayna ve Polonya böyle bir organizasyonu tarihlerinde ilk kez düzenleyecek. Ukraynalı dostlarımızın bazı sorunları var ama bizim görevimiz onlara yardım etmek, sırtımızı onlara dönmek değil.” diye konuştu.

UEFA Başkanı ayrıca bu iki ülkede yapılacak şampiyonanın başarılı olacağından hiçbir şüphesi olmadığını da dile getirdi.

Ukrayna ve Polonya’da yapılacak olan EURO 2012’nin çok zor olacağını ifade eden Platini, “Ancak biz ilerleme kaydediyoruz ve hedefimize ulaşacağız. Artık son düzlüğe giriyoruz.” dedi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]