Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

CHP de artık Rusça konuşuyor

CHP’nin, İngilizce ve Arapça’dan sonra Rusça olarak hazırlanan internet sitesi de yayın hayatına başladı.

CHP’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, CHP’nin Rusça olarak hazırlanan internet sitesinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı ile yayın hayatına başladığı belirtildi.

Sitenin, ‘www.chp.org.tr/ru’ adresinden hizmet vereceği belirtilirken açıklamada, ”Yenilikler konusunda diğer siyasi parti sitelerine öncü olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadeleri kullandı.

-KILIÇDAROĞLU’NDAN RUSÇA MESAJ-

Sitede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı da yer alıyor.

Kılıçdaroğlu, Rusça olarak yayımlanın mesajında şu ifadelere yer veriyor:

”Dünyanın imparatorluklar kurmuş ve büyük devrimler gerçekleştirmiş iki büyük halkı olarak, birbirimizi anlamak ve birbirimizi daha iyi tanımak için ortak bir platformun gerektiğine inanıyoruz. Dil, toplulukların paylaşabileceği temel bir enstrümandır. İnsanların, toplumların ve halkların birbirlerinin tanımaları için dilsel diyaloğun kurulması ve bunun için kanallar açılması büyük önem taşımaktadır. İşte CHP, Asya, Avrupa ve Kafkasya bölgesinde milyonlarca insanın kullandığı bir dille hem kendi anlatmak hem de Rusça konuşan devlet ve toplulukların ülkemize ve partimize ilişkin değerlendirmelerini almak için internet sitemizde Rusça yayına başladık. Devletlerimizin ve toplumlarımızın birbirlerinin daha iyi tanıyacaklarına inandığımız bu etkinlikle örnek bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Hayırlı olsun.”

Zaman

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]