Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

İşte, TUİD’de Reform Hareketi’nin ilk somut hedefleri

Dün, TUİD’de Reform Hareketi olarak 12 sene sonrasına ait bir yönetim kurulu toplantısına ilişkin kurguyu kamuoyunun dikkatine sunduk.

Bu kurguda aykırı düşünceler, hayaller ve bir takım öngörüler yer aldı. 12 yıl sonra, Reform Hareketi’nin oluşturanların birçoğu belki Ukrayna’da olmayacak, belki bazıları o dönemdeki yönetimde olacak, bazıları ise o yönetime muhalif.

Matematikte problemleri çözmek için limit durumların göz önüne alındığı anlar vardır ve limit durumlar ortaya koyularak problem çok daha hızlı çözülür.

Görüyoruz ki Türk Toplumu’nun TUİD’e ilgisi oldukça dinamik ve kuvvetli. Bu ilgi ve potansiyel doğru örgütlendiğinde TUİD’in gerek Ukrayna’da iş yapan Türk ve Ukrayna firmalarına, gerek yaşadığımız bu ülkeye, gerekse toplumuzun değerli bireylerine katkısı artacaktır.

Bizler TUİD’de Reform Hareketi olarak asla boş vaatlerin içerisinde yer almadık ve yer almayacağız. Bir taahhüdümüz ve hedefimiz var ise bunu somut olarak ortaya koyacağız ve hedeflerin gerçekleşme zamanlarını da programımızda belirteceğiz. Bugünden itibaren her gün plan ve programımızdaki maddeleri kamuoyu ile paylaşmaya başlıyoruz.

TUİD, bizim dönemimizde ilk kez kişilerden bağımsız, kendi kendine mali açıdan yeten bir yapıya kavuşturulacaktır.

2010 yılında TUİD’de aylık ortalama üye kayıt ve aidat tahsilâtı 6.000 dolar (2010 yılı Mali Genel Kurulu verileri) olarak gerçekleşmiştir.

Biz, üye tabanını yayarak ve daha etkin bir yönetim sergileyerek yönetimde olduğumuz birinci yılın sonunda aylık ortalama 12 bin dolar,  ikinci yılın sonunda ise 20 bin dolar aidat tahsilâtını hedefliyoruz.

Bu durumda derneğin aidat gelirleri 1 yıl içerisinde en az iki katına, 2.  yılın sonunda ise 3 katından fazlasına çıkarılmış ve derneğe birinci yıl ek 70 bin dolar, ikinci yıl ise 170 bin dolar ek kaynak oluşturulmuş olacaktır.

TUİD’de, 2010 yılında düzenli aidat ödeyen üye sayısı yalnızca 80 civarındadır. Bu rakam bizim dönemimizde ilk yılın sonunda 200’ün, ikinci yılın sonunda ise 300’ün üzerine taşınacaktır.

Üye sayımız aidatını düzenli ödeyenler, düzenli ödemeyenler ve hiç ödemeyenler ile birlikte 2010 yılı sonunda 200 civarındaydı. Bu rakamı yönetimimizin birinci yılının sonunda 400’e, ikinci yılının sonunda ise 500’ün üzerine çıkarmayı planlıyoruz. 500 üyeli TUİD’in bugünkünden çok daha geniş katılımcı, yaygın, kapsayıcı, etkin, sözü geçer ve güçlü olacağı açıktır.

Göreve geldiğimiz tarihten itibaren 3 ay içerisinde TUİD TV yayın hayatına başlayacaktır. Bu kanalda üyelerimizin ve TUİD’in yaptığı etkinliklere, üyelerimiz ile röportajlara, fuarlara ve benzeri aktivitelere ilişkin çekim ve haberlere yer verilecektir. Bu kanal ayda en az 50 saat içerik sunacaktır.

Somut, ölçülebilir hedefleri üyelerimiz ve siz Türk toplumunun değerli bireyleri ile paylaşıyoruz.

Oluşturacağımız şeffaf ve denetlenebilir yapı ile bu vaatlerimizin rahatlıkla takipçisi olacaksınız.

Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz.

TUİD’de Reform Hareketi
“Potansiyelin Farkında mısınız?”

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]