Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

Reform Hareketi: ‘TUİD Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz’

Başkanlık seçimlerine hazırlanan, Uluslararası Türk-Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Yönetim Kurulu sonrasında Reform Hareketi’nden bir açıklama geldi.

TUİD’de Reform Hareketi’nden yapılan açıklamada;  

“3 Mart 2011 yılında toplanan TUİD Yönetim Kurulu sağduyulu bir yaklaşım ile seçim sürecine hukuk dışı bir müdahalede bulunmamış, seçimle gelen ve yetkisini tüzükten alan Sicil Kurulu’nun kararlarına saygı göstermiştir.

Gerek ciddi ölçekte çalışan işadamlarından, gerekse de Türkiye’nin güzide kurumlarının buradaki yapılanmalarını yöneten profesyonel yöneticilerinden oluşan Yönetim Kurulumuzun hukuku ön plana çıkaran bir tavır benimsediği açıktır.

Bizler TUİD’de Reform Hareketi olarak, hukuka bağlı kalan ve demokratik seçim ortamına katkıda bulunan başta mevcut başkanımız Ercan Bekar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Demokrasi ve seçimler, oluşturduğu rekabet ile tarafların daha iyisini sunmasını sağlayan mekanizmalardır. Ukrayna Türk toplumu ve TUİD, bu seçimlerden birlik ve beraberliğini daha da artırıp güçlenerek çıkacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz,

TUID’de Reform Hareketi.
” denildi.

 

Ukrayna Haber

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]