Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İlişkilerin 20’inci yılında Diyalog Avrasya’dan “Ukrayna-Türkiye İşbirliği Konferansı”

Uluslararası Diyalog Avrasya Platformu ile Taras Şevçenko Kiev Milli Devlet Üniversitesi, “Ukrayna-Türkiye ilişkilerinin 20.yılında diyalog, anlaşma ve işbirliği” konulu uluslararası bir konferans düzenleyecek.

Taras Şevçenko Kiev Milli Devlet Üniversitesi’nde 3 Mart 2011 tarihinde düzenlenecek konferansta, Ukrayna ve Türkiye arasında günümüzde yaşanan hükümetlerarası ilişkilerde yaşanan sorunlar ele alınacak.

Konferansa katılacak akademisyenler, idareciler ve diplomatlar iki ülke arasında siyasal, ekonomik ve kültürel alanda karşılıklı ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacak somut teklifleri sunması bekleniyor.

Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek konferansa; Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Ahmet Bülent Meriç, Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Leonid Huberskiy, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Bölüm Müdürü Oleksandr Mişçenko, Ukrayna Sanayi-Ticaret Odası Birinci Başkan Yardımcısı Viktor Yanovskiy’nin yanı sıra çok sayıda akademisyen katılacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]