Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Semin: Takım ruhu teşvik ediyor

Dinamo Kiev’in Teknik Direktörü Yuriy Semin, 4-0 galip geldikleri Beşiktaş’ı maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş’ın güçlü oynamasına rağmen takım ruhu ile oynayarak maçı kazandıklarını belirtti.

Keyfinin yerinde olduğu gözlenen teknik adam, “Beni en çok şaşırtan şey, eksi 12 dereceye aldırış etmeden taraftarlarımızın stada gelerek takımı desteklemesi oldu. Ben oyuncularıma sergiledikleri iyi oyun için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda stadın zemini de harikaydı. Bu zemin için çalışan insanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Türk basın mensuplarının 8 golü atmayı nasıl başardınız sorusunu Semin, “Yönetim, teknik heyet, oyuncular ve taraftar olarak uyum içerisindeydik. Oyuncular motive oldu ve disiplinli bir şekilde çalıştı. Bu hepimizin zaferi. Oyuncular çok iyi çalıştı ve sonuçta güzel bir çıkarttı” şeklinde cevapladı.

Şimdi karşılarında Avrupa Ligi’nin favori takımlarından olan Manchester City gibi zorlu bir rakip olduğunu belirten teknik adam Semin, “Bugün oturmuş bir takımımız var, bu nedenle iyimserim. Sadece teknik açıdan, basit top kayıplarını önlememiz, topa sahip olmamız gerekecek. Manchester City şüphesiz Beşiktaş’tan çok daha zor olacaktır. Bugün Beşiktaş da güçlü bir oyun sergiledi. Biz oyunu yarıda bıraksaydık kendi toparlar en azından gol yemezdi” şeklinde konuştu.

Semin sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sonuç olarak, kazandığımız zaferi kutluyoruz. Şimdi tekrar lige dönmemiz lazım. Önümüzde Metalurg Donetsk maçı var maçın hazırlıkları için 27 Şubat’ta Türkiye’ye gideceğiz.”

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]