Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaşlı oyuncu Ernst: Dinamo Kiev için tedbirlerimizi aldık

Beşiktaş’ın defans oyuncusu Fabian Ernst maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın kendileri için çok zor olacağını fakat tedbir aldıklarını söyledi.


Herkesin ilk maçın sonucunu bildiğini belirten Fabian Ernst, “Bu oyun bizim için çok zor olacak. Bütün irademizi ortaya kayacağız ve kendimize layık oyun sergileyeceğiz.” diye konuştu.

Takımın formunda olduğunu söyleyen Ernst, “Gerçekten, sorunlarımız vardı, fakat şimdi işler iyileşmekte. Gerçekten de, şimdi çok iyi bir takım yapısı var. Önümüzdeki yılda bunu aynı seviyede tutmak istiyoruz. Takım içindeki hareketliliği arttırmamız ve saha içinde birbirimize yardımcı olmamız lazım. Bütün gücümüzü işimize vermemiz gerekiyor” dedi.

Havaların eksi 11 derecede olduğu Kiev’de basın mensuplarının soğuk havanın oyuna etkisini sorması üzerine Fabian Ernst ise, “Sıcaklığın sıfırın altına inmesi sadece taraftarlar için bir sorun olacak. Profesyoneller her türlü hava koşullarında yeteneğini göstermek zorundadır. Soğuk içinde tedbirlerimiz aldık. Soğuktan korunmanın en iyi yöntemi hareketli olmaktır. Almanya’da bazen eksi 10 derece soğuk havalarda top koşturuyorduk.” şeklinde konuştu.

Fabian Ernst’in basın odasından ayrılmasından sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’de gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]