Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bernd Schuster: Kiev’e mucize için geldik

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e indikten birkaç saat sonra maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, Kiev’e bir mucize için geldiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Schuster, “Beşiktaş’ın turu geçmesi mucize olarak görünebilir ama bu mucizeleri futbolda çok gördük. Bunun için buradayız. İçimizde o mucizeyi yaratmak için his ve güven var. Biz Avrupa Ligindeki sonraki aşamaya geçmek için sonuna kadar mücadele etmeye geldik.” dedi.

Dinamo Kiev stadının konferans salonunun düzenlenen basın toplantısına Fabian Ernst’ten sonra yanına sadece tercümanları alarak çıkan teknik adamın çok sıkıntılı olduğu görüldü. Beşiktaş’ın Avrupa tecrübesi olduğunu belirten Schuster, “Dinamo ile olan maçta yapılan hataları gözden geçirdik. Biz bu konuyu enine boyuna müzakere ettik. Yarın bu işten ne çıkacağını göreceğiz. Ben sadece bir şanssızlık olduğunu düşünüyorum. Kısa zamanda bunu düzeltmek için çalışacağız.” diye konuştu.
Üzerlerinde bir şansızlık olduğunu ifade eden Schuster, bunu atlatamamanın kendilerini zorladığını ve içlerini acıttığını belirtti.

Havaların eksi 11 derecede olduğu Kiev’de basın mensuplarının soğuk havanın oyuna etkisini sorması üzerine, Schuster, “Beşiktaş’ta bu şartlar altında hiç maç oynamadığım için bu konuda yorum yapamayacağım” diyerek sözlerini tamamladı.
Schuster’in salondan ayrılırken bazı hayranlarına imza dağıttı.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]