Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

UKRAYNA’DAKİ EN İYİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ HANGİSİ?

UkraynaHaber.com sitesi gerek, Türkiye’den Ukrayna’ya okumaya gelecek gerekse Ukrayna’da yaşayan Türklere ışık tutacak bir anket başlattı.
11 Ocak’ta başlayan anketimiz normalde 11 Şubat’ta bitecekti fakat Kiev’deki bazı üniversitelerden tatiller var arkadaşlarımız oy kullanamıyor talepleri gelince süreyi uzattık… 5000 kişi ankete katıldığı anda haberi Türk basını ile paylaşacağız… Cihan Haber Ajansı tarafından servislenen haber dünyadaki çok sayıda aboneye bir anda ulaşacak…

UkraynaHaber.com sitesi yetkilileri yaptıkları açıklamada; “Bu anketle, Ukrayna’daki en iyi eğitim veren üniversiteyi Türkiye vatandaşlarının bakışı ile tespit etmek istiyoruz” dedi.

Anketteki üniversite seçeneklerinin Türk basınına haber olmuş, Türk kamuoyunun kulağına tanıdık gelen üniversitelerden seçildiği belirtildi.

Site okurları, bu habere yorum göndererek anketteki üniversite seçeneklerine üniversite ilave edebilecek. Okurların önerdiği üniversiteler ankette en az oy olan üniversitelere elenerek onların yerine konulacak. Eğer elenen üniversite oy almış işe o oyları da yeni eklenen üniversiteye avans olarak verilecek.

Öte yandan site yetkilileri ankette en iyi seçilen üniversitenin dünya çapında haber yapılarak, binlerce forumun yanı sıra Türk basınında duyurulmasını sağlayacaklarını belirtti.
Ankette son günlerde, Ukrayna’nın en önemli ticaret merkezi ve liman şehri Odesa’nın güzide ünversitesi Güney Ukrayna Milli Pedagoji Üniversitesi açık ara önde gidiyor…
Ankette aynı bilgisayardan ve IP’den (yani bir ev bir ofis tek bir oy gibi) günde sadece bir kez oy kullanabiliyorsunuz.

İşte en iyi üniversite adayları;

Kiev Politeknik Üniversitesi (KPİ)
Odesa Milli Mecnıkova Üniversitesi
Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi
Kiev Magilanskiy Akademi
Donetsk Devlet Üniversitesi
Lugansk Devlet Pedagoji Üniversitesi
Lviv Milli Ivan Franko Devlet Üniversitesi
Kiev Dragamanova Milli Pedagoji Üniversitesi
Harkiv Skavoroda Devlet Pedagoji Üniversitesi
Güney Ukrayna Milli Pedagoji Üniversitesi
Kiev Linguistik Üniversitesi (İnyaz)
Ulusal Havacılık Üniversite (NAU)

UkraynaHaber.Com – Eğitim Haberleri Servisi

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]