Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’in turizm merkezlerinin sadece yüzde 15’i Euro 2012’ye hazır

Polonya ile birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki turizm merkezlerinin sadece yüzde 15’i futbolseverleri ağırlamaya hazır.

Ukrayna Turizm Liderleri Derneği Başkanlığı Üyesi Andrey Lukanev, Kiev’in turizm sektörünün sadece yüzde 15’inin Euro 2012 finaline hazır olduğunu söyledi. Andrey Lukanev, “Henüz turistik bilgilendirme merkezleri, turistik destinasyonların sertifikalandırılması ve turistik alanları sertifikalandırma işlemleri yapılmadı. Kiev’de gelen misafirlerin otellerdeki yerleşim sorunu kısmen çözülmüş durumda. Bununla beraber otellerde sadece UEFA temsilcilerin yerleri hazır, turistler ise özel sektörde veya kiralık dairelerde kalacak.” dedi.

Öte yandan Kiev Otel ve Tatil Köyleri Turizm Başkanı Nikolay Gritsik, Euro 2012 için Kiev’de turist polisini birimin kurulacağını söyledi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]