Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yabancı uyruklu kadınlar çaldıkları altınları satamadan yakalandı

Yabancı uyruklu 2 kadın, Antalya’da bir kuyumcudan çaldıkları altınları Manavgat Aşağı Pazarcı Mahallesi’nde başka bir kuyumcuya satarken yakalandı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü, 12 gün içinde 5 hırsızlık olayını aydınlattı. Son olarak, çaldıkları altın takı setlerini kuyumcuya satmaya çalışan Özbekistan asıllı L.A. ile Ukrayna uyruklu G.T., sivil polislerin sıkı takibi sonucunda Manavgat’ta yakalandı. Yakalanan yabancı uyruklu kadınların üzerinde 630 gram altın çıktı.

Yabancı uyruklu kadınların çaldıkları altın takı setinin Antalya’da kuyumcu işletmeciliği yapan müşteki K.P.’ya ait olduğu belirtildi. G.T. isimli kadının ise Antalya’da altınları çalınan K.P. isimli kuyumcunun yanında Rusça bilen tezgahtar olarak çalıştığı ifade edildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar sorgulanmak üzere adli makamlara sevk edildi.

CİHAN

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]