Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Euro 2012 biletine ilk talip Güney Koreli oldu

Euro 2012’nin biletini ilk satın almak isteyen Güney Koreli bir internet kullanıcısı oldu. Euro 2012 Operasyon Müdürü Martin Kalen bugün sabah saatlerinden itibaren bilet satın almak isteyen kişilerin euro2012.com sitesin üzerinden başvurularının alınmaya başlandığını bildirdi.

Yapılan açıklamada Euro 2012’ye ilk talebin bir Güney Kore vatandaşından geldiği belirtildi. Bununla birlikte bugün Euro 2012 biletlerinin fiyatları da belli oldu. En ucuz maç bileti 30 Euro ve final maçı bileti ise 600 Euro olacak. VİP biletlerin fiyatları henüz açıklanmazken kesin fiyatlar biletlerin satışının başlayacağı 1 Mart’ta açıklanacak.

Öte yandan Euro 2012’nin biletlerinin satışının 1-31 Mart tarihleri arasında euro2012.com sitesi üzerinden satılacak. Biletler ise Nisan 2012 yılında bastırılıp teslim edilecek.

Bilet fiyatlarının yerli ve yabancı taraftarlar için tek fiyattan satılacak. Biletlerin üzerindeki fiyatlar maçların oynanacağı ülkelerin milli para birimleri ve euro olmak üzere iki ayrı para biriminde yazılacak.

Taraftarlar, her maç için ayrı bilet alabileceği gibi isterlerse tüm maçlar için kombine bilet de satın alabilecek. Bilet satışına ilişkin ayrıntılı bilgi ise euro2012.com sitesine üye olanlara duyurulacak.

31 maçtan oluşacak şampiyona için yaklaşık 1 milyon 400 bin bilet satılacak. Turnuvanın açılış maçı 8 Haziran 2012’de Varşova’da, final maçı ise 1 Temmuz’da Kiev’de yapılacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]