Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da beklenen bombalı saldırı gerçekleşmedi

Bir gurup teröristin, Ukrayna’nın güneydoğusundaki Donetsk Şehri’nde 21 Kasım tarihinde bomba patlatacaklarını açıklaması üzerine şehirde güvenlik had safhaya çıkarıldı. Bomba uzmanlarından oluşturulan kriz masası gün boyunca teröristlerin vaadinin önünü alınması için çalıştı.

İçişleri Bakanlığı Donetsk Emniyet Müdürlüğü Basın Bölümü Başkanı İgor Demin konuya ilişkin; “Kriz masası oluşturuldu. Oluşturulan ekipte; polis köpeği eğitimcileri, dış ve iç istihbarat birimleri, patlayıcı uzmanları gibi farklı birimlerden uzmanlara yer verildi. Bunun yanı sıra caddelerdeki devriye sayıları arttırıldı. Bütün ekipler bugün terör saldırısı beklendiği ve teyakkuzda olunması konusunda uyarıldı” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Ukrayna’nın doğusu ve güneydoğusunda gerçekleşen sokak ortasındaki patlamalar, ülke gündemine şok etkisi yapmıştı. 20 yıllık ülke bağımsızlığında gerçekleşen ilk bombalı eylemde bir kişi hayatını kaybetmişti.

Meçhul teröristler son eylemlerinde bomba yanında bıraktıkları bir mesajla sonraki bombalı saldırının tarihini 21 Kasım, eylemi gerçekleştireceklerini şehri ise Donetsk olarak açıklamıştı. Bu bilgiler internet sitesi üzerinden de yayıldı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]