Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
GündemHaberler

Kırım’da fırtına uyarısı yapıldı

Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde 23-24 Ocak tarihleri için fırtına uyarısı yapıldı. Karadeniz’deki yarım ada Kırım’da bugün ve yarın karla karışık sağanak yağış bekleniyor. Ukrayna Olağanüstü Haller Bakanlığı Kırım Merkezi’nden yapılan açıklamada yollarda buzlanma olacağı hızı saniyede 20 metreyi bulan şiddetli rüzgâr ve fırtına uyarısı yapıldı.

Öte yandan artan yağışlarla birlikte Kırım’ın güneyindeki nehirlerde su seviyesini yer yer bir metre seviyesinde yükselmesi bekleniyor.

Hâlihazırda Kırım’daki dağlık bölgelerindeki yollarda ve geçitlerde yolların açık kalması için 33 iş makinesi ile 62 kişilik bir ekip hazır tutuluyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]