Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

BDT Kupası’nda yarı finalistler beli oldu

Rusya’nın ev sahipliğinde bu yıl 19.su düzenlenen Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Kupası Futbol Turnuvası’nda yarı finalistler belli oldu.
Bugün oynanan çeyrek final müsabakaları sonrasında İnter Bakü (Azerbaycan), Zenit Sankt Petersburg (Rusya), Skonto Riga (Letonya) ve Şahtyor (Belarus) yarı finale kaldı.

İlk çeyrek final maçında Azeri ekip İnter Baku, rakibi Ermenistan’ın Mika Aştarak’ı 4-0 yendi. İkinci çeyrek maçında Zenit Sankt Petersburg, Finlandiya ekibi HİK’i 2-1’lik skorla geçti.

Çeyrek finalin üçüncü maçında ise Letonya’nın Skonto Riga takımı Tacikistan’ın İstiklal ekibini 2-0 yenerek adını yarı finale yazdıran üçüncü takım oldu.

Çeyrek finalin son maçında ise Belarus’un Şahtyor takımı, Ukrayna’nın Dinamov Kiev ekibini 2–1 yenerek yarı final kalan son takım oldu.
BDT Kupası yarı finali maçları 21 Ocak’ta oynanacak.

BDT ÇEYREK FİNAL SONUÇLARI:

İnter Baku (Azerbaycan-Mika (Ermenistan): 4-0
Skonto Riga (Letonya)-İstiklal (Tacikistan): 2-0
HİK (Finlandiya)-Zenit (Rusya): 1-2
Şahtyor (Belarus)-Dinamov Kiev (Ukrayna):2-1

YARI FİNAL EŞLEMELERİ:

İnter Bakü (Azerbaycan)-Zenit Sankt Petersburg (Rusya)
Skonto Riga(Letonya)-Şahtyor (Belarus)

Atıf Ala – Taşkent – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]