Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye Ukrayna gençlik projeleri üzerinde yoğunlaşıyor

Ukrayna Meclis Başkanı Volodemir Litvin Türkiye ziyaretinde dün İstanbul valisi H.Avni Mutlu ile bir araya geldi. İkilinin görüşmesi daha çok Ukrayna Türkiye arasında gençlik projeleri üzerine oldu.

Toplantıda, Hüseyin Avni Mutlu Türk tarafının bölgeler arasındaki verimli işbirliğini yoğunlaştırmaya hazır olduğunu söyledi ve Ukrayna’da çeşitli gençlik de dahil olmak üzere bir dizi ortak projeleri başlatmak için arzusunu dile getirdi. Buna karşılık, Volodymyr Litvin “iki ülke arasındaki diyalogun son dönemde daha yoğun olduğunu ve bu bağlamda genç nesle güvenmek gerektiğini” ifade etti. Gençlik arasındaki ortak projelerin arttırılmasının faydalı olacağını söyleyen Litvin, Çernobil çocuklarına yönelik Türkiye’nin yaptığı rehabilitasyon uygulamalarının da devamını temenni etti.

Svetlana Kuçkinova

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]