Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna Parlamentosu’ndaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Ukrayna Parlamentosu’nda yeni yılın ilk oturumunun yapıldığı sırada gelen bomba ihbarı asılsız çıktı. Bomba ihbarı nedeniyle boşaltılan ve güvenlik çemberine alınan meclis yeniden rutin çalışmalarına başladı.

Kiev Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada telefonla bomba ihbarı aldıklarını fakat yaklaşık 2 saat süren incelemelerde bomba izine rastlanmadığı bildirildi.

Akşam oturumunu açan Meclis Başkanı Volodimir Litvin, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada endişeye mahal olmadığını normal çalışma periyotuna döndüklerini belirtti.

Bomba ihbarı nedeniyle bugün saat 14.00 sıralarında meclis boşaltılmış, milletvekili, basın mensupları ve bütün meclis çalışanlar güvenli bir mesafede tutulmuştu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]