Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da işsiz vatandaş itfaiye aracı çaldı

Ukrayna’nın kuzeyindeki Sumı Bölgesindeki Yuryevo Köyü’nde 20 yaşındaki işsiz bir vatandaş itfaiye aracı çaldı. İtfaiyenin garajına gizlice girip aracın anahtarını alan şahıs Rus yapımı itfaiye aracını kaçırdı. Araç ile ancak 500 metre gidebilen hırsız itfaiye aracını kara sapladı. Aracı tek başına kardan kurtarmaya çabalayan hırsız yorulunca, itfaiye aracının yanında karların üstünde uyuya kaldı.

Sumı Bölgesi Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada polis ve itfaiye erleri tarafından aranan aracın kara saplanmış, hırsız da aracın yanında uyurken ele geçirildiğini bildirdi.

Emniyette yapılan ilk incelemelerde gözaltına alınan hırsızın önceden sabıkası olduğu tespit edildi. İtfaiye aracını çalan hırsız mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Köyün Muhtarı Nikolay Tsapenko, çalınan itfaiye aracının üç köyün yangınına koştuğunu ve ellerindeki tek itfaiye aracı olduğunu belirtti. Muhtar Tsapenko itfaiye aracının bulunmasından dolayı üç köy halkının çok memnun olduğunu belirtti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]