Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’nın ekonomik krizden çıkış tarihi belli oldu

Dünyadaki mali krizden en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Ukrayna’da nihayet krizden çıkış için kesin bir tarih verildi. Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov, hükümetin çabaları sonucunda 2011’in Ağustos ayında ülkenin krizden çıkacağını söyledi.

Azarov, “Ekonomiyi düzeltme yönünde gösterdiğimiz çabalar sonucunda, Ukrayna’nın Ağustos ayında krizden çıkacağından eminim. Krizden çıkış hem ekonomide hem de halkın zihninde de gerçekleşecek” dedi.

Hükümet olarak kararlı olduklarının belirten Azarov, Ağustos ayına kadar krizin etkilerinden kurtulmak için önlerine iddialı hedefler koyduklarını ve yapacakları işlerin planlarının hazır olduğunu belirtti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]