Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Timoşenko bugün de 4 saat ifade verdi

Ukrayna’nın eski Başbakanı Yuliya Timoşenko, savcılıkta bugün 4 saat ifade verdi. Timoşenko yarından itibaren artık her sabah saat 9.00’dan akşam 18.00’e kadar hakkındaki iddiaları okuyacak.

Timoşenko yaptığı açıklamada, Ukrayna kanunlarına göre sanıkların hakkındaki iddianameyi okuma hakkının olduğunu fakat bunun zorunlu olmadığını savundu.

Ukrayna’da muhalefet liderinin ilk duruşmaları yapıldı şimdi verilen sürede Timoşenko’nun hakkındaki iddiaları okuması gerekiyor.

Timoşenko’nun çeşitli para yardımları ve Kyoto sözleşmesi çerçevesinde sera gazı salımı ile mücadele için verilen 380 milyon Avro’yu farklı fonlara aktararak devleti zarara uğrattığı iddia ediliyor.

Geçen haftalarda yurt dışına çıkış yasağı getirilen Timoşenko, yolsuzluk soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta sadece bir gün içerisinde 11 saat ifade vermişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]